Понеділок, 13 липня 2020 17:55

Kubota розширила лінійку 5-тонних машин для Європи

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка розроблена як машина початкового рівня.

Kubota запустила в Європі новий екскаватор U50-5, що доповнив серію 5-тонних машин, приєднавшись до віднедавна доступних на ринку нових моделей екскаваторів KX060-5 та U56-5. Модель U50-5 була побудована для ринку оренди та розроблена як машина початкового рівня. Розмір екскаватора означає, що він добре підходить для роботи в невеликих приміщеннях і матиме відмінний доступ на майданчик.

Новий екскаватор U50-5 оснащений двигуном прямого вприскування Kubota з глушником CRS та DPF і повністю відповідає стандарту Stage V.

Завдяки повнокольоровому 7-дюймовому РК-екрану з високою роздільною здатністю і навігаційною шкалою в стандартній комплектації, оператор має легкий доступ до всієї необхідної інформації, від регулювання потоку AUX до важливої ​​інформації про технічне обслуговування і докладних попереджень.

Пневматична підвіска з подвійним регулюванням була включена, щоб максимізувати комфорт і полегшити регулювання висоти за допомогою повітряного компресора. Нова структура кабіни екскаватора оснащена технологією шумозаглушення, яка знижує шум на 5 дБ, щоб забезпечити більш комфортне робоче середовище для оператора. Помаранчевий пасок безпеки підвищеної видимості має функцію оповіщення, щоб попереджати оператора застібати ремінь і знизити ризик отримання серйозних травм.

Конструкція машини U50-5 розроблена з доступними радіаторами і капотами, що широко відкриваються, для полегшення доступу операторів і сервісних інженерів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: