Понеділок, 06 липня 2020 19:02

Kobelco представила відразу дві новинки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, техніка нового покоління готова до виходу на європейський ринок.

Двома новими моделями - екскаваторами ED160BR-7 Blade Runner та SK140SRLC-7 - доповнила арсенал будівельної техніки японська корпорація Kobelco. Третє покоління спеціалізованих машин, на думку виробника, виділяється в лінійці побратимів не тільки ергономікою, але і продуктивністю.

Гусеничний екскаватор ED160BR-7 Blade Runner отримав більш потужну силову установку екологічного стандарту Євро-5. За словами виробника, машина робочої масою до 18 тонн на 10% збільшила робочий ресурс і на стільки ж зменшила цикл копання. У новій модифікації вона може виступати як в ролі екскаватора, так і бульдозера. Додаткову стійкість екскаватора забезпечують противаги масою 580 та 1000 кг. Складна стріла може функціонувати під кутом нахилу в обидва боки в 25 градусів, а бульдозерний відвал вирівнювати грунт за допомогою плаваючої функції.

Тягове зусилля в 195 кН і потрійні вигнуті «пазуристі» черевики шириною 500 мм (опціонально 600 мм) дозволяють екскаватору переміщатися бездоріжжям, а також зберігати продуктивність при експлуатації на схилах.

Оновлена ​​модель екскаватора SK140SRLC-7 стала черговим витком інженерних розробок корпорації Kobelco для лісопромислового сегмента. Фахівці втілили в ній кращі практики підвищення продуктивності і комфорту. Зокрема, агрегат оснастили незвичною для даного класу техніки довшою гусеницею в 3790 мм з більш широким черевиком в 900 мм. Завдяки чому 16,6-тонний екскаватор знизив тиск на м'який грунт до 28 кПа.

Відрізняється дана версія машини від попередника дорожнім просвітом - 580 мм, і показником тягової сили стріли - 153 кН. У комплекті для стабільної роботи в лісовому масиві виробник пропонує противаги масою 580 кг і 1000 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: