Понеділок, 22 червня 2020 10:31

XCMG та Cummins готують до серійного випуску електричну новинку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, демонстраційний 3,5-тонний електричний екскаватор, розроблений і побудований XCMG та Cummins, і вперше показаний на виставці ConExpo цього року, доопрацьовується для можливого запуску на ринок.

Компактний електричний екскаватор XCMG, розроблений спільно з Cummins, дебютував в цьому році на виставці ConExpo в Лас-Вегасі (штат Невада, США). В рамках виставки екскаватор був удостоєний визнання журі, отримавши звання найкрасивішої машини виставки, випередивши в цьому кількох сильних суперників.

Тепер екскаватор Cummins та XCMG повернувся до Китаю, де він експлуатується в серії польових клієнтських випробувань, щоб підтвердити свої можливості і отримати доопрацювання перед серійним виходом на ринок.

Проект є частиною угоди Cummins та XCMG про співпрацю в галузі досліджень, розробок і інтеграції технологій в широкому спектрі продуктів.

Новий екскаватор має потужність акумулятора 45 кВт-г та оснащений двома акумуляторними модулями Cummins BM5.7E. Кожен акумуляторний модуль спроектований з дуже високою ударною і вібраційної здатністю, щоб витримувати суворі умови будівельного середовища. Точне узгодження між двигуном і гідравлічною системою створює ефективну, надійну і безшумну систему приводу.

На одній зарядці, що поповнюється менш ніж за шість годин, екскаватор задовольняє експлуатаційні потреби протягом повної 8-годинної робочої зміни. Короткий час зарядки означає, що обладнання можна цілком заряджати за ніч, що виключає простої і дає перевагу непікової економії енергії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: