Понеділок, 04 травня 2020 13:08

CASE представила нову серію багатофункціональної міні-техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у результаті оновлення удосконалення торкнулися практично усіх вузлів машин.

CASE Construction Equipment представила нову серію В багатофункціональної міні-техніки. Вона включає в себе як колісні (SR, SV), так і гусеничні (TR, TV) міні-навантажувачі нового покоління. Удосконалення, внесені конструкторами CASE Construction Equipment в машини серії В, торкнулися практично всіх вузлів.

У порівнянні з моделями попередньої лінійки, кабіна модернізованих машин серії B має більш широкий огляд робочого майданчика за рахунок більшої площі скління і більш тонких передніх стійок.

В машинах нової серії В реалізована ефективна система управління рухом CASE Ride Control, що дозволяє за допомогою амортизатора мінімізувати коливання стріли і більшого комфорту оператора при швидкому русі.

Для оперативної заміни навісних агрегатів, наприклад, ковша на вила — міні-навантажувачі CASE обладнуються швидкозмінною гідравлічної або механічної муфтою, а також системою підключення гідравлічних шлангів під тиском без використання ключів. Замінити навісні агрегати оператор міні-навантажувача може за лічені хвилини, не залишаючи при цьому кабіни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: