Субота, 23 травня 2020 22:19

На базі МАЗ створили рекордний за розмірами бетонозмішувач. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спецмашина АБС-12ДА виробляє 12 кубометрів готової суміші та перевозить 26 тонн в'язкого бетону.

Бетонозмішувач АБС-12ДА створений Мінським автозаводом спільно з «Аксіом-Груп». Навісне обладнання Tigarbo встановлено на шасі МАЗ-6516С9 з колісною формулою 8 × 4. В рух її приводить двигун класу Євро-5 на 420 «коней», що випускається за технологією Renault.

Для новинки передбачили сучасну кабіну з шумоізоляцією. Всередині - зручні сидіння, магнітола, кондиціонер і інші атрибути комфорту, які вже стали нормою для спецтехніки в Європі.

Бетонозмішувач виділяється рекордною масою і об'ємом барабана. Спецмашина АБС-12ДА виробляє 12 кубометрів готової суміші і перевозить 26 тонн в'язкого бетону. Передбачено і водяний бак з підігрівом на 800 літрів. Повна маса автомобіля складає 44,8 т, повідомляє прес-служба МАЗ.

Автомобіль знайде застосування на великих будмайданчиках. Перш за все, новинку очікують великі забудовники, які реалізують проекти в сфері житлової та комерційної нерухомості. Крім того, можливості автомобіля будуть незамінні при реалізації мега-проектів.

Новинку також планують поставляти в інші країни. Зокрема, вона може знайти застосування в Україні. Спецмашина може набути поширення і в країнах Східної Європи, в основному, в Литві і Польщі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: