Вівторок, 28 липня 2020 14:21

ЗСУ передали відновлені танки «Булат»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, відновлені танки успішно пройшли усі необхідні полігонні випробування.

ДП «Завод імені В.О. Малишева», що входить до складу ДП «Укроборонпром», відвантажив замовнику чергову партію з двох відремонтованих і модернізованих танків БМ «Булат». Таким чином, станом на липень 2020 року 50% державного контракту виконано підприємством з дотриманням обумовлених строків, повідомляє прес-служба концерну.

«Ми не лише провели заводський ремонт машин за технічним станом, але й встановили сучасне обладнання з покращеними характеристиками. Завдяки новій радіостанції та сучасним засобам навігації наші військові зможуть зручніше і оперативніше здійснювати координацію дій і зв’язок між екіпажем та командуванням. Сучасні прилади прицілювання та спостереження дадуть змогу краще контролювати ситуацію, зокрема, в нічний час доби», – повідомив генеральний директор ДП «Завод імені В.О. Малишева» (ЗіМ) Василь Крилас.

Повідомляється, що відновлені «Булати» успішно пройшли усі необхідні полігонні випробування. Зокрема, здолали відстань у 100 кілометрів, продемонструвавши відмінну роботу під час руху, показали гідні результати стрільб та інших полігонних тестувань. Після приймально-здавальних випробувань танки передано Міністерству оборони України.

БМ «Булат» – глибока модернізація танка Т-64Б. Протягом останніх чотирьох років на ЗіМ відремонтували після пошкоджень у зоні ведення бойових дій на сході держави та передали до українського війська понад півсотні БМ «Булат».

Раніше повідомлялось, що танки БМ «Булат» у військах замінюються новою модифікацією «Т-64 зразка 2017 року», що на сьогодні найсучасніша у ЗС України, водночас «Булати» передаються на озброєння резервних військових частин української армії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: